برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان، گفت که این نمایشگاه به همکاری مؤسسه آلمانی کمک به گرسنگان جهان (WHH) و در هماهنگی با ریاست زراعت این ولایت راه‌اندازی شده است.
در این نمایشگاه ۲۸ غرفه از محصولات زراعتی، صنایع دستی و تولیدات داخلی که از مرکز و ولسوالی‌های مختلف ولایت سمنگان گردآوری شده بود، به نمایش گذاشته شد.
هدف از برگزاری این نمایشگاه، معرفی محصولات محلی به مردم، تقویت فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی و حمایت از صنایع و دست‌ساخته‌های محلی عنوان شده است. مسئولان زراعت ابراز امیدواری کردند که برگزاری چنین برنامه‌هایی بتواند زمینه بازاریابی بهتر و افزایش عواید تولیدکنندگان داخلی را فراهم سازد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها