برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان، گفت که این نمایشگاه به همکاری مؤسسه آلمانی کمک به گرسنگان جهان (WHH) و در هماهنگی با ریاست زراعت این ولایت راه‌اندازی شده است.
در این نمایشگاه ۲۸ غرفه از محصولات زراعتی، صنایع دستی و تولیدات داخلی که از مرکز و ولسوالی‌های مختلف ولایت سمنگان گردآوری شده بود، به نمایش گذاشته شد.
هدف از برگزاری این نمایشگاه، معرفی محصولات محلی به مردم، تقویت فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی و حمایت از صنایع و دست‌ساخته‌های محلی عنوان شده است. مسئولان زراعت ابراز امیدواری کردند که برگزاری چنین برنامه‌هایی بتواند زمینه بازاریابی بهتر و افزایش عواید تولیدکنندگان داخلی را فراهم سازد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۱۳
Background image

روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولایت پکتیکا آغاز شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه اکشن‌اید و به حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع تخم‌های اصلاح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۳
Background image

تلاش‌ها برای گسترش کشت آفتاب‌گردان در کندهار؛ نشست مشترک با نمایندگان اداره «تیکا» برگزار شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف گسترش کشت و توسعه نبات آفتاب‌گردان، نشستی در ریاست زراعت ولایت کندهار میان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها