برگزاری نشست تامین روابط میان متشبثین زراعتی و دهاقین در ولایت بغلان 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۴ - ۱۴:۲۳
برگزاری نشست تامین روابط میان متشبثین زراعتی و دهاقین در ولایت بغلان 

۱۴ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری مالی پروگرام ارزش زنجیره زراعت دفتر دی آی نشست یک روزه را تحت عنوان بر قراری روابط بین متشبثین زراعتی و دهاقین برگزار کرد.
در ابتدا این پروگرام مولوی رحیم الله احدی ریس زراعت، آبیاری و مالداری بغلان اشتراک دهاقین و متشبثین را خوش آمدید گفته و در رابطه به مزایای این برنامه برای اشتراک کنندگان معلومات ارایه نمود.
هدف از تدویر این نشست ایجاد روابط بهتر  تبادل افکار میان دهاقین، مالداران، متشبثین کوچک و متشبثین بزرگ جهت عقد قرار داد ها و خریداری محصولات زراعتی و مالداری غرض فروش به مارکت‌های بزرگ می‌باشند.
 و همچنان دهاقین و مالداران از مسؤولین ریاست زراعت بغلان و دفتر دی آی به پاس فعالیت‌ها و خدمات انجام داده شده شان در سکتور زراعت و مالداری اظهار قدر دانی کرده و همچنان از تطبیق همچو پروگرام‌ها ابراز خرسندی نموده و خواهان کمک‌های بیشتر گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS