برگزاری شصت و پنجمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده ولایت هرات

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۳:۷
برگزاری شصت و پنجمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده ولایت هرات

۱ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
شصت و پنجمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده ولایت هرات به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حضور اعضای هیئت تخنیکی و مقامات ذی‌ربط برگزار شد. 
در این جلسه، مقامات شامل رئیس حج و اوقاف، رئیس شهرسازی و مسکن، رئیس سرحدات و قبائل، شاروال، نماینده مستوفیت، آمر کدستر و آمر قضایای امارت حضور داشتند.
جلسه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد و سپس اجندای جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
در نخستین موضوع، استرداد هشت و نیم جریب زمین در ساحه چمن رباط غوریان که برای شفاخانه خیریه به اجاره داده شده بود، مورد بحث قرار گرفت. برخی افراد ادعای ملکیت بر این زمین داشتند و پس از ارائه توضیحات، قناعت آن‌ها تا حدی حاصل گردید.
موضوع کاریز جغرات شهرک میهن نیز در دستور کار بود که مشخص شد قبلاً توسط هیئت تخنیکی بررسی و به کمیسیون مرکزی ارسال شده است. این کمیسیون به ریاست زراعت هدایت داده که هیئت تصفیه مجدد به ساحه برود و تفکیک دقیق ملکیت شخصی و امارتی انجام شود.
همچنین، هیئت مسلکی تحت سرپرستی عبدالله اکبری، رئیس شهرسازی و مولوی صفی‌الله احمدی، آمر کدستر، به دشت زیرکوه اعزام خواهد شد تا ساحات تحت تصرف را کروکی کرده و در صورت عدم ادعای ملکیت، به اجاره داده شود.
در پایان، تصمیم گرفته شد که نظریات مربوط به دوسیه‌ها توسط آمر کدستر و آمر قضایای امارت نوشته و در جلسه ارائه گردد. جلسه با دعای خیر خاتمه یافت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۷
Background image

تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین برای ساخت سردخانه‌های عصری در دایکندی


۳۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای تطبیق حکم مقام عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی مبنی بر تثبیت موازی یک‌هزار جریب زمین جهت ایجاد و ساخت سردخانه‌های عصری، روند تثبیت زمین‌های مورد نظر در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

بازگشت به خبرها