برگزاری جلسه هماهنگی معینیت مالی و اداری با ریاست‌های تحت اثر در وزارت زراعت

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۵:۱۶
د کرنې وزارت د مالي او اداري مرستیالۍ ترچتر لاندې ریاستونو سره د همغږۍ غونډه ترسره شوه

۱ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه اداری و هماهنگی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری، با اشتراک رؤسای ادارات تحت اثر این معینیت در مقر وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه روی موضوعات مهمی چون بررسی پلان‌های سال جدید، چگونگی مصارف بودجه عادی و انکشافی، اختصاص بودجه برای خرید گندم مازاد دهاقین، اصلاحات تشکیلاتی، تطبیق فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، امضای طرزالعمل جدید با سیلوها و گدام‌ها، قراردادهای تطبیق شده و بازمانده سال ۱۴۰۳، و پیشرفت روند تدارکاتی در بخش روغنیات و پرزه‌جات وسایط وزارت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنین در این نشست در مورد تطبیق سیستم مدیریت جدید برای انترنت وزارت و سایر موضوعات مالی و اداری نیز صحبت گردید.
ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت در سخنانش بر تسریع روند تطبیق امور و مدیریت مؤثر تأکید کرده و به تمام رؤسا هدایت داد تا در انجام وظایف محوله، مسئولانه و به‌گونه مؤثر عمل نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها