برگزاری جلسه هماهنگی برای جلوگیری از قطع جنگلات و حفاظت از منابع طبیعی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۷
د ځنګلونو د پرې کېدو د مخنیوي او د طبیعي سرچینو د ساتنې په پار د همغږۍ غونډه ترسره شوه

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور جلوگیری از قطع جنگلات و تقویت روند حفاظت از منابع طبیعی، جلسه‌ای با حضور معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی بازمحمد فیضان، برگزار شد.
در این جلسه، مولوی عبدالحق مخدوم معین پلان و پالیسی وزارت امور داخله، نماینده وزارت مالیه، مولوی سراج‌الحق ذاکری رئیس تنظیم امور جنگلات و سایر مسئولان اشتراک داشتند.
شرکت‌کنندگان پیرامون تعیین محافظان برای ساحات جنگلی، راهکارهای حفاظت از جنگلات پسته در ولایت‌های مختلف، آگاهی‌دهی به باشنده‌گان محل‌های جنگلی در مورد اهمیت منابع طبیعی و نقش جوامع محلی در حفاظت از جنگلات بحث و تبادل نظر کردند.
همچنین روی پلان عمل برای مدیریت فعالیت‌های صنعت‌کاران، مراکز پروسس چوب و برنامه‌های احیای جنگلات نیز گفتگو صورت گرفت.
قابل ذکر است که به‌دستور رهبری امارت اسلامی افغانستان، کمیته‌ای متشکل از معینان وزارت‌های زراعت، مالیه، تجارت، داخله، دفاع و استخبارات به هدف حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب تشکیل شده است که جلسات منظم ماهانه را برای پی‌گیری این روند برگزار می‌نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها