برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۲
برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد و سپس رئیس جلسه ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، بر بهبود فعالیت‌های سکتور زراعت و انکشاف دهات و افزایش هماهنگی نهادهای ذیربط در راستای خدمت‌رسانی بهتر به مردم تأکید نمود.
در ادامه، آمرین بخش‌های مختلف ریاست زراعت گزارش فعالیت‌های انجام‌شده خویش را ارائه کردند و نماینده ریاست انکشاف دهات نیز معلوماتی را در مورد برنامه‌ها و فعالیت‌های آن اداره با اشتراک‌کنندگان شریک ساخت.
همچنان مسئولان موسسات همکار در سکتور زراعت و انکشاف دهات، گزارش کاری خود را ارائه نموده و ضمن ابراز رضایت از سطح همکاری و هماهنگی ادارات سکتوری، تأکید کردند که در روند تطبیق پروژه‌ها با مشکل خاصی مواجه نیستند.
در پایان، رئیس زراعت پنجشیر از همکاری و هماهنگی موسسات قدردانی نموده و بر گسترش و تطبیق برنامه‌های بیشتر در آینده تأکید کرد. این جلسه با دعای خیر به پایان رسید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۳:۱۸
Background image

برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۳۹
Background image

اشتراک رئیس عمومی تحقیقات زراعتی در کنفرانس ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک میان سکتور خصوصی 

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سومین کنفرانس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۲
Background image

آغاز برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق در ولسوالی فرخار

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از سوی دفتر میشن‌ایست مقیم این. . .

بازگشت به خبرها