برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۰
برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز با حضور مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات، انرژی و آب، همچنان مسئولان ولایتی مؤسسات او اچ ای، برنامه جهانی غذا، سی اچ ای، اکتید، فراداتا و مؤسسه وطن در دفتر کاری رئیس زراعت برگزار شد.
در آغاز این نشست، هدف از برگزاری جلسه، تقویت هماهنگی میان ادارات ملکی و مؤسسات همکار، بررسی نیازمندی‌ها و جلب همکاری‌ها برای توسعه فعالیت‌های زراعتی و انکشافی در سطح ولایت نیمروز عنوان گردید. رئیس زراعت با تأکید بر اهمیت هماهنگی مؤثر، نقش این همکاری‌ها را در بهبود وضعیت زراعت، مالداری و معیشت مردم مهم دانست.
در ادامه، عبدالرحمن نوری مدیر پلان ریاست زراعت، گزارشی از فعالیت‌ها، دستاوردها، تطبیق پروژه‌های انکشافی، برنامه‌های مبارزه با آفات زراعتی و روند تداوی و واکسیناسیون حیوانات ارائه کرده و تأثیر این برنامه‌ها را در رشد سکتور زراعت و مالداری قابل توجه خواند.
همچنان نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات، انرژی و آب و مسئولان مؤسسات اشتراک‌کننده، گزارش‌هایی از فعالیت‌های گذشته و در حال تطبیق خویش ارائه نموده و برنامه‌ها و طرح‌های آینده خود را نیز با اشتراک‌کنندگان شریک ساختند.
در پایان، پیرامون موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت و به‌منظور بهبود هماهنگی و پیشبرد بهتر فعالیت‌های انکشافی و زراعتی، تصامیم لازم اتخاذ گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۴۸
Background image

آغاز روند توزیع خوراکه‌های متراکم حیوانی و کمک‌های نقدی برای ۱۷۶ مالدار در لغمان

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۹ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، با حمایت مالی مؤسسه همکار «نه انلوس»، روند توزیع خوراکه‌های متراکم حیوانی و کمک‌های نقدی برای ۱۷۶. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی برای مهاجرین بازگشته در کابل

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع گندم و کمک نقدی از بودجه امارت اسلامی افغانستان و از گندم ذخیره شده در ذخایر استراتیژیک وزارت زراعت برای ۱ هزار ۲۰۰ خانواده مهاجر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۹:۳۱
Background image

واگذاری ۷۵۰ جریب زمین بایر به شرکت زراعتی در قالب اجاره طویل‌المدت

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان می‌گویند که ۷۵۰ جریب زمین بکر و بایر واقع قریه بابه‌علی، پس از طی مراحل قانونی، به شرکت خدمات زراعتی، مالداری و باغداری بلال. . .

بازگشت به خبرها