برگزاری جلسه رؤسای زراعت و تصدیق‌دهی تخم‌های بذری با شرکت‌های تولیدکننده در کندز

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۰:۱۸
برگزاری جلسه رؤسای زراعت و تصدیق‌دهی تخم‌های بذری با شرکت‌های تولیدکننده در کندز

مولوی محراب‌الدین بلال رئیس زراعت کندز و مولوی صدیق‌الله رحمانی، رئیس تصدیق‌دهی تخم‌های بذری، در جلسه‌ای با نمایندگان شرکت‌های تولیدکننده تخم‌های بذری در ولایت کندز دیدار کردند.
این جلسه به هدف ارتقای کیفیت تخم‌های بذری، بهبود تولیدات زراعتی، و تقویت هماهنگی میان نهادهای دولتی و بخش خصوصی برگزار شد. رئیس زراعت کندز تأکید کرد که استفاده از تخم‌های بذری تصدیق‌شده عامل اصلی افزایش تولیدات زراعتی و تأمین امنیت غذایی است و از شرکت‌ها خواست که به معیارهای استاندارد توجه داشته باشند.
مولوی صدیق‌الله نیز بر رعایت معیارهای ملی و بین‌المللی در تولید تخم‌های بذری تأکید کرد و افزود که تخم‌های نامرغوب می‌توانند خسارات جدی به دهاقین و اقتصاد منطقه وارد کنند.
نمایندگان شرکت‌ها مشکلاتی چون کمبود حمایت مالی، محدودیت‌های تکنولوژیکی و تأخیر در تأیید تخم‌های بذری را مطرح کردند و پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت ارائه دادند. این جلسه به‌عنوان گامی مؤثر برای تقویت زنجیره تولید تخم‌های بذری در ولایت کندز ارزیابی شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها