برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در وزارت زراعت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۱:۵
برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در وزارت زراعت

جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رابطه به بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی برگزار شد.
این نشست با حضور مولوی نصرالله مظهری رییس تنظیم علفچرها، مولوی محمد عظیم طارق رییس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و مسئولین ریاست تنظیم جنگلات  برگزار و در آن روی پیشبرد پروژه‌های احیای جنگلات جلغوزه و چهارکاغذ، تنظیم نباتات طبی، تنظیم علفچرها، جلوگیری از توسعه صحرا و احیای فارم‌ها و سرسبزی بحث و تبادل نظر صورت گرفت. همچنان چالش‌های موجود در جریان تطبیق پروژه‌ها ارزیابی و برای رفع آن‌ها راه‌حل‌های لازم ارائه شد.
مولوی عبدالاحد خلیل ضمن تأکید بر اهمیت و ارزش پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی، بر مسئولیت‌پذیری کارمندان در زمینه تسریع روند تطبیق پروژه‌ها، مصرف مؤثر بودجه اختصاص‌یافته، ارائه رهنمایی فنی و تخنیکی و تهیه پلان‌ها مطابق نیازمندی‌های جوامع محلی و با در نظر داشت پایداری منابع طبیعی تأکید کرد.
قابل یادآوری است که ریاست عمومی منابع طبیعی در سال جاری ۷۵ میلیون افغانی بودجه انکشافی در اختیار دارد که در بخش احیا و حفاظت جنگلات، علفچرها و ساحات حفاظت‌شده، جلوگیری از گسترش ریگ‌های روان، تنظیم نباتات طبی، سرسبزی و مدیریت پایدار منابع طبیعی به‌مصرف می‌رسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها