برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۷:۲۹
برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

۲۰ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری، با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و وحیدالله یوسفی رییس عمومی سیستم معلوماتی نشانه‌های جغرافیایی اداره احصاییه و معلومات و هم‌چنین شماری از متخصصان سکتور زراعت، در وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه درباره این‌که محصولات باغداری در ۳۴ ولایت با استفاده از چه روش‌هایی جمع‌آوری شود، بحث شد. هم‌چنین درباره برخی از امراض و آفات نباتی و سروی باغداران نیز بحث و گفت‌وگو شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۵۲
Background image

افتتاح کارخانه بزرگ پروسس انار در کندهار به ارزش ۲ میلیون افغانی

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ جُمَادَى الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندهار، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و با حمایت مالی شرکت خصوصی «میلکو»، یک کارخانه بزرگ فرآوری انار در منطقه چهار باغ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۴۹
Background image

اعمار ۸۰ باب سبزخانه در دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی اعلام کرد که کار اعمار ۸۰ باب سبزخانه در چندین ولسوالی این ولایت تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است. این سبزخانه‌ها به مساحت ۵ در ۱۰. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۳۹
Background image

کمک‌های نقدی و تخنیکی برای زنان نیازمند در ولسوالی چمتال بلخ انجام شد

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به ابتکار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ و در همکاری با مؤسسه «سی‌اچ‌اِی»، برای زنان نیازمند در ولسوالی چمتال کمک‌های نقدی و رهنمایی‌های تخنیکی فراهم گردید.
در این. . .

بازگشت به خبرها