برگزاری برنامه آموزشی و توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم برای دهقانان ولسوالی بنگی تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۰:۲۸
برگزاری برنامه آموزشی و توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم برای دهقانان ولسوالی بنگی تخار

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری دفتر ابسو (ABSO) و حمایت مالی مؤسسه بین‌المللی میشن‌ایست (MissionsEast)، دو برنامه مهم را در ولسوالی بنگی برگزار نمود که شامل برگزاری یک برنامه آموزشی یک‌روزه و توزیع بسته‌های زراعتی برای دهقانان می‌باشد.
برنامه آموزشی یک‌روزه با حضور ۸۱ تن از دهقانان سروی‌شده برگزار شد. در این برنامه، مدیر خدمات زراعت و مالداری ریاست زراعت تخار موضوعات تخنیکی مرتبط با کشت و تولید گندم را برای اشتراک‌کنندگان ارائه کرد. محتوای آموزشی شامل نحوه کاشت معیاری گندم، زمان مناسب آبیاری، استفاده درست از کودهای کیمیاوی، کنترول آفات و امراض نباتی، مدیریت گیاهان هرزه و اهمیت استفاده از تخم‌های بذری اصلاح‌شده بود.
همچنان در ادامه این فعالیت‌ها، به تاریخ ۱۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق، روند توزیع بسته‌های زراعتی برای ۸۱ تن از دهقانان مستحق در همان ولسوالی آغاز گردید. هر دهقان یک بسته زراعتی شامل ۵۰ کیلوگرام تخم بذری اصلاح‌شده گندم، ۵۰ کیلوگرام کود کیمیاوی DAP و ۵۰ کیلوگرام کود یوریا دریافت نمود.
تخم‌های توزیع‌شده از نوع اصلاح‌شده و دارای تصدیق لابراتواری بوده که نسبت به تخم‌های محلی حاصل‌دهی بلندتر دارد. دهقانان از این کمک‌ها استقبال نموده و تعهد سپردند تا از تخم‌ها و کودهای دریافتی به‌گونه اصولی و تخنیکی استفاده نمایند.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، برگزاری این برنامه‌ها را بخشی از تلاش‌های دوامدار خود برای ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی دهقانان، افزایش تولیدات زراعتی و بهبود معیشت آنان دانسته و از حمایت‌های دوامدار نهادهای همکار، به‌ویژه ابسو و میشن‌ایست، قدردانی کرده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۲۱
Background image

صادرات بیش از دو تُن عسل طبیعی ولایت بلخ به بازارهای خارجی

۲۲ جدی۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه سکتور مالداری، در جریان سال ۱۴۴۷ هجری قمری، بیش از دو تُن عسل طبیعی تولید ولایت بلخ با همکاری زنبورداران و انجمن‌های فعال این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

بازگشت به خبرها