برگزاری برنامه آموزشی سرشماری مواشی برای داکتران صحت حیوانی ولایت فراه 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۱ - ۱۴:۴۷
برگزاری برنامه آموزشی سرشماری مواشی برای داکتران صحت حیوانی ولایت فراه 

۲۱ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
برنامه آموزشی سر شماری مواشی برای ۱۶ واحد ساحوی وترنری ولایت فراه به همکاری دفتر سازمان خوراکه ملل متحد دایر گردید.
این برنامه برای سه روز دایر گردید و در این برنامه روی اهمیت سرشماری مواشی، راهکارها و اهداف سرشماری مواشی، آشنایی با نسل‌های حیوانات وطنی و خارجی، نحوه جمع‌آوری ارقام دقیق و استفاده از برنامه سرشماری معلومات ارائه شد.
برنامه سرشماری سکتور مالداری قرار است به سطح ملی در ۳۴ ولایت افغانستان جهت جمع‌آوری ارقام دقیق مواشی در ماه‌های آینده آغاز  گردد و این برنامه به همین منظور راه‌اندازی شده‌است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۵:۱۲
Background image

به بهره‌برداری سپردن پروژه احیای جنگلات طبیعی در ولایت بلخ

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۲ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، پروژه احیا و رشد جنگلات طبیعی را در منطقه سلطان بابا علی‌شیر مربوط ولسوالی نهرشاهی، به‌گونه رسمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۳۵
Background image

نشست بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت دایر شد

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

نشست بورد ملی تخم‌های بذری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، استادان پوهنحی زراعت پوهنتون کابل، اعضای بورد و نماینده سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۲
Background image

افتتاح روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در بدخشان

 ۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت بدخشان، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی محمد اسماعیل غزنوی والی. . .

بازگشت به خبرها