برگزاری برنامه آموزشی در مورد  تب  کانگو برای ۶۰ واحد ساحوی وترنری در زون شمال‌شرق

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۹:۱۳

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کرد که ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ای به‌منظور ارتقای آگاهی و ظرفیت ۶۰ واحد ساحوی وترنری (VFU) از ولایات کندز، تخار و بغلان در زون شمال‌شرق برگزار گردید.
در مراسم افتتاح این برنامه، مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت کندز، ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، بر اهمیت تطبیق کمپاین پیش‌گیری از تب خون‌دهنده کانگو تأکید کرد و هدایت‌های لازم را برای اجرای موفق این برنامه ارائه نمود.
به گفته مسئولان، این آموزش گامی مؤثر در ارتقای ظرفیت متخصصین مالداری برای اجرای کمپاین مبارزه با کنه در سطح منطقه محسوب می‌شود. تب خون‌ریزی کریمه–کانگو (CCHFV) یکی از امراض زئونوتیک خطرناک بوده و تهدیدی جدی برای صحت عامه در کشور به‌شمار می‌رود.
در پایان این برنامه آموزشی، برای هر اشتراک‌کننده یک بسته ابزار شامل دواهای ضدپرازیتی (سیپرمترین) و تجهیزات محافظتی شخصی (PPE) توزیع گردید. این مواد برای ضدعفونی بازارهای حیوانات، پناهگاه‌های دام و گذرگاه‌های ورودی هر ولایت و ولسوالی مورد استفاده قرار خواهد گرفت تا از گسترش بیشتر این ویروس جلوگیری شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها