برگزاری برنامه آموزشی برای دهقانان و باغداران در ولسوالی آبشار پنجشیر

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۰:۳۴
برگزاری برنامه آموزشی برای دهقانان و باغداران در ولسوالی آبشار پنجشیر

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر برای شماری از دهقانان و باغداران قریه قولندور ولسوالی آبشار برنامه آموزشی در بخش‌های مختلف زراعتی برگزار کرد.
این برنامه توسط مأمور میوه‌جات و سبزیجات مدیریت عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی آبشار دایر شد و در آن موضوعاتی چون روش‌های درست ساخت و استعمال روغن زمستانی، شاخه‌بری درختان، کنترول میخانیکی مور پت‌دار و شیوه‌های صحیح استفاده از کودهای کیمیاوی و کودهای عضوی به دهقانان آموزش داده شد. در جریان برنامه، روش‌های درست عملیات زراعتی به گونه علمی و عملی برای باغداران تشریح گردید.
دهقانان و باغداران اشتراک‌کننده با ابراز خرسندی از برگزاری چنین برنامه‌های آموزشی، بر ادامه همکاری در بخش از بین بردن لانه‌های مور پت‌دار و انجام سایر فعالیت‌های زراعتی تأکید کردند.
همچنان مدیر جمع‌آوری عشر و زکات در مورد اهمیت پرداخت عشر محصولات زراعتی از دیدگاه دین مقدس اسلام و فواید دنیوی و اخروی آن صحبت نموده و دهقانان را به پرداخت به‌موقع عشر تشویق کرد. دهقانان نیز با استقبال از این موضوع، تعهد سپردند که همچون گذشته مسئولیت دینی خود را در پرداخت عشر محصولات زراعتی ادا نمایند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۱۵
Background image

رئیس آبیاری و تکنالوژی جدید وزارت زراعت به منظور مدیریت بهتر آب و ارزیابی پروژه‌ها به ننگرهار سفر کرد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی معاذالله عادل، رئیس آبیاری و تکنالوژی نوین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت تخنیکی و مسلکی، به منظور مدیریت مؤثر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۴
Background image

پروژه بزرگ آبیاری به ارزش نزدیک به ۹.۱ میلیون افغانی در ولسوالی جانی‌خیل پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، در هماهنگی تخنیکی مؤسسه «هیلتو» و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، یک پروژه مهم و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

بازگشت به خبرها