برنامه یوریا اسپری در ولسوالی عنابه آغاز شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۹:۵۸
برنامه یوریا اسپری در ولسوالی عنابه آغاز شد

۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر برنامه یوریا اسپری را به هدف تقویت رشد نباتات و افزایش حاصلات زراعتی به‌گونه رسمی در ولسوالی عنابه آغاز کرد. 
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و در هماهنگی با مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری این ولسوالی تطبیق می‌گردد و هدف آن مبارزه غیرمستقیم با برخی آفات در باغ‌های میوه می‌باشد.
به گفته مسئولان ریاست زراعت پنجشیر، این روند توسط مأموران مسلکی حفاظت نباتات مدیریت شده و برای باغداران آموزش‌های عملی در بخش مقدار مناسب مصرف کود یوریا، چگونگی استفاده و زمان دقیق تطبیق ارائه گردیده است.
این برنامه پیش از این در ولسوالی رخه اجرا شده و قرار است در دیگر ولسوالی‌های پنجشیر نیز ادامه یابد. ریاست زراعت پنجشیر تأکید دارد که با اجرای برنامه‌های عملی و مؤثر، از دهاقین حمایت کرده و زمینه افزایش پایدار تولیدات داخلی را فراهم می‌سازد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها