برنامه تفتیش نهایی از کشت‌زارهای گندم اصلاح‌شده در هرات شروع شد

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۳/۸ - ۱۴:۲
برنامه تفتیش نهایی از کشت‌زارهای گندم اصلاح‌شده در هرات شروع شد

۸ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، برنامه تفتیش نهایی از کشت‌زارهای گندمی که به‌منظور تولید تخم اصلاح‌شده زرع‌ شده است را آغاز کرد.
در این برنامه از کشت‌زارهای دهقانان قراردادی مربوط به شانزده نهاد تولیدکننده تخم‌های اصلاح شده دولتی و خصوصی در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، کشک رباط سنگی، زنده‌جان، غوریان و پشتون زرغون تفتیش صورت می‌گیرد.
آمریت تصدیق‌دهی تخم‌های بذری ریاست زراعت هرات، در نظر دارد به مساحت ۱۱هزار و ۸۱۰.۴ جریب زمین مربوط به یک‌هزار و هشتاد دهقان در در ۲۵۴ قریه و هفت ولسوالی تفتش نهایی مزرعه را انجام بدهد.
هدف از تفتیش نهایی کشت‌زارها، رد و یا قبول این کشت‌زارها با در نظر داشت استندردهایی که شامل بررسی امراض گندم خصوصاً که توسط تخم انتقال می‌شود، آفات، سایر ورایتی‌ها، نباتات نامطلوب، تشخیص نباتات دیگر، گیاهان هرزه و ارایه مشوره‌های تخنیکی برای دهقانان قرادادی در مورد جمع‌آوری گندم، خرمن کوبی، پاک‌کاری ماشین‌های تریشر، نوشتن نام تولیدکننده و نام ورایتی گندم بالای بوجی‌ها جهت تولید تخم‌های اصلاح‌شده مطابق به استندردها و معیارهای قبول‌شده می‌شود، می‌گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که کار پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد به ۹۰ درصد پیشرفت فزیکی رسیده است.

بر اساس گزارش آمریت منابع طبیعی،  یک. . .

بازگشت به خبرها