برنامه تطبیق قارچ مفیده «ترایکودرما» برای باغداران در جوزجان آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۹:۱
برنامه تطبیق قارچ مفیده «ترایکودرما» برای باغداران در جوزجان آغاز شد

برنامه تطبیق قارچ مفیده «ترایکودرما» برای درختان باغداران ولایت جوزجان از سوی هیأت فنی و مسلکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری زیر چتر مکتب مزرعه دهقان آغاز گردید.
قارچ مفیده ترایکودرما که به‌صورت مایع و پودر برای درختان مثمر و نباتات داخل سبزخانه استفاده می‌شود، در جلوگیری از امراض نباتی خاک‌زی نقش مؤثر دارد.
گل‌الرحمن، متخصص امراض نباتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان این برنامه درباره اهمیت و فواید مواد بیولوژیکی ترایکودرما برای باغداران معلومات مفصل ارائه نمود.
این برنامه در مرکز ولایت جوزجان در ساحه جنگل‌باغ شهر شبرغان تطبیق گردیده و قرار است تا ده روز در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت ادامه یابد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها