برنامه آموزشی برای مالداران در ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۹:۰
برنامه آموزشی برای مالداران در ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۷ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت ولایت پنجشیر در  ولسوالی آبشار آن ولایت ، برنامه آموزشی‌ای را برای مالداران قریه پرنگال این ولسوالی برگزار کردند.
در این برنامه، موضوعات مختلف مربوط به مالداری از جمله طرز تهیه سایلج (علوفه تخمیر شده توسط باکتری‌های غیرهوازی)، نحوه و میزان استفاده از آن، و رعایت اصول حفظ‌الصحه طویله‌ها برای اشتراک‌کنندگان آموزش داده شد.
همچنین در جریان این برنامه، مشکلات مالداران شنیده شد و راه‌حل‌های مناسب برای رفع آن‌ها ارائه گردید.
به گفته مسئولان، هدف از تدویر این برنامه ارتقای سطح آگاهی مالداران در زمینه روش‌های نوین مالداری است تا آنان بتوانند محصولات باکیفیت تولید کرده و از این طریق سطح اقتصادی خانواده‌های خود را بهبود بخشند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها