برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت ۷۰ درصد هزینه‌ی خرید ماشین‌آلات و تجهیز سه شرکت را در هرات می‌پردازد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۶:۴
برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت ۷۰ درصد هزینه‌ی خرید ماشین‌آلات و تجهیز سه شرکت را در هرات می‌پردازد
۱۰ قوس ۱۳۹۹
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، SNaPP2، به منظور تقویت شرکت‌های خصوصی در بخش زراعت، سه شرکت تولیدی و پروسس‌کننده محصولات زراعتی را هدف حمایت مالی قرار داد.
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، برای فراهم‌سازی ۷۰ درصد از هزینه‌های خریداری و تهیه ماشین‌آلات و تجهیزات برای تولید و پروسس محصولات زراعتی شرکت‌های «فیصل حافظی»، «بانوان گذره» و «سبزبرگ» سهم می‌گیرد. در این شرکت‌ها تعداد زیادی از زنان کار می‌کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها