برنامه‌ی آموزشی «تغییر و تعدیل استراتژی» برای کارمندان بخش منابع طبیعی در هرات برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۶ - ۱۶:۴۰
برنامه‌ی آموزشی «تغییر و تعدیل استراتژی» برای کارمندان بخش منابع طبیعی در هرات برگزار شد


۱۶ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، برنامه‌ی آموزشی یک روزه‌ای را تحت عنوان «تغییر و تعدیل استراتژی و پالیسی منابع طبیعی» برای ۲۶ تن از نماینده‌گان منابع طبیعی ولایت‌های غور، بادغیس، فراه و با حضور شرکای کاری از قبیل مقام ولایت، محیط زیست، مبارزه با حوادث، امور زنان، ریاست اقتصاد، شهرسازی و اراضی و شاروالی ولایت هرات در سالون کنفرانس‌های این ریاست برگزار کرد.
هدف از راه‌اندازی این برنامه‌ی آموزشی، گردآوری دیدگاه‌های کارشناسانه اشتراک‌کننده‌گان و ارایه آن برای غنامندسازی «پالیسی و استراتژی منابع طبیعی تا سال ۲۰۲۴» بود. قرار است دیدگاه‌های برتر این برنامه‌ی آموزشی، در استراتژی و پالیسی یادشده شامل شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها