بررسی پیشرفت کارهای تخنیکی کانال قوش‌تپه

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۵۰
بررسی پیشرفت کارهای تخنیکی کانال قوش‌تپه

۲۳ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه تخنیکی پیرامون بررسی پیشرفت کارهای کانال قوش‌تپه به سرپرستی عزیزالرحمن رحمانی مشاور مقام عالی وزارت، با حضور معاون ریاست انسجام اداره امور، مشاورین و متخصصین وزارت انرژی و آب، شرکت امارتی انکشاف ملی، وزارت فواید عامه و وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست، گزارش سفر هیئتی که به سرپرستی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های جوزجان، بلخ و فاریاب جهت بررسی جریان ساخت تأسیسات کانال قوش‌تپه انجام شده بود، نهایی گردید. همچنین، در مورد مسائل تخنیکی پروژه، چالش‌های اجرایی و راهکارهای تسریع روند کار، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
قرار بر این شد که مسئولین تخنیکی شرکت‌های اجرایی، دیزاین‌های تفصیلی بخش‌های ابتدایی پروژه را نهایی ساخته و پلان کاری مرتبط را جهت بررسی به کمیته تخنیکی ارائه نمایند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱۶
Background image

دیدار رئیس زراعت خوست با نمایندگان کشور سویس

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی شیرمحمد ذبیح، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، همراه با مولوی اسلم‌خان منیب معاون ریاست، بهیرگل صابری مشاور و متخصص، مولوی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱
Background image

کمپاین پاک‌کاری و زیباسازی محیط‌زیست در ولسوالی فرخار تخار راه‌اندازی شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار کمپاین پاک‌کاری و زیباسازی محیط‌زیست را در ولسوالی فرخار راه‌اندازی کرد.
این کمپاین از سوی کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱
Background image

آغاز مرحله عملی کمپاین جلوگیری از بیماری ساری تب کانگو در نورستان

۳عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با استفاده از بودجه انکشافی، مرحله عملی کمپاین جلوگیری از بیماری ساری تب خون‌ریزی‌دهنده کانگو را در ولایت. . .

بازگشت به خبرها