بررسی و نظارت بر امور زراعتی و عواید در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۵
بررسی و نظارت بر امور زراعتی و عواید در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
بنا بر هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، تیمی  از کارمندان آن ریاست به ولسوالی سیاگرد سفر نمود.
در این سفر، مولوی نیاز محمد تائب، آمر امور زراعتی، و مولوی عجب‌گل نوری، آمر تنظیم عواید و محاسبه عشر و زکات، نیز حضور داشتند. هدف این سفر بررسی وضعیت زراعتی، نظارت بر تطبیق برنامه‌های عوایدی، و فروش اجناس مربوط به عشر اعلام گردید.
مدیران ولسوالی سیاگرد در جریان این ملاقات از چگونگی تطبیق برنامه‌های زراعتی و روند فروش اجناس عشر گزارش ارائه کردند. هیئت متذکره ضمن بررسی این موارد، تأکید کرد که تمام امور مطابق قوانین و مقررات انجام شده و تلاش‌ها برای بهبود شفافیت و افزایش عواید ادامه یابد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۲۳
Background image

در ولسوالی غورکِ کندهار کار ساخت یک چک‌دَم به ارزش سه میلیون افغانی آغاز شد

۱۶ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
از  بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ریاست زراعت کندهار، کار ساخت یک چک‌دَم به‌هدف کاهش خشکسالی و مهار آب در ولسوالی غورک ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز توزیع نهال گیلاس برای ۷۹ دهقان در ولسوالی کشم بدخشان

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان برنامه ایجاد باغ‌های مثمر را با توزیع نهال گیلاس برای ۷۹ دهقان واجد شرایط در ولسوالی کشم آغاز کرد. این روند بر اساس پلان تطبیقی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۲:۱
Background image

سفر رئیس تحقیقات مالداری و هیئت همراه به چهار ولایت شمال کشور

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس تحقیقات مالداری انجنیر عبدالوَلی، همراه با هیئت تخنیکی به ولایت‌های جوزجان، فاریاب، بلخ و بدخشان سفر کرده و با رؤسای زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها