بررسی و نظارت بر امور زراعتی و عواید در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۵
بررسی و نظارت بر امور زراعتی و عواید در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
بنا بر هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، تیمی  از کارمندان آن ریاست به ولسوالی سیاگرد سفر نمود.
در این سفر، مولوی نیاز محمد تائب، آمر امور زراعتی، و مولوی عجب‌گل نوری، آمر تنظیم عواید و محاسبه عشر و زکات، نیز حضور داشتند. هدف این سفر بررسی وضعیت زراعتی، نظارت بر تطبیق برنامه‌های عوایدی، و فروش اجناس مربوط به عشر اعلام گردید.
مدیران ولسوالی سیاگرد در جریان این ملاقات از چگونگی تطبیق برنامه‌های زراعتی و روند فروش اجناس عشر گزارش ارائه کردند. هیئت متذکره ضمن بررسی این موارد، تأکید کرد که تمام امور مطابق قوانین و مقررات انجام شده و تلاش‌ها برای بهبود شفافیت و افزایش عواید ادامه یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها