بررسی و نظارت بر امور زراعتی و عواید در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۵
بررسی و نظارت بر امور زراعتی و عواید در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
بنا بر هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، تیمی  از کارمندان آن ریاست به ولسوالی سیاگرد سفر نمود.
در این سفر، مولوی نیاز محمد تائب، آمر امور زراعتی، و مولوی عجب‌گل نوری، آمر تنظیم عواید و محاسبه عشر و زکات، نیز حضور داشتند. هدف این سفر بررسی وضعیت زراعتی، نظارت بر تطبیق برنامه‌های عوایدی، و فروش اجناس مربوط به عشر اعلام گردید.
مدیران ولسوالی سیاگرد در جریان این ملاقات از چگونگی تطبیق برنامه‌های زراعتی و روند فروش اجناس عشر گزارش ارائه کردند. هیئت متذکره ضمن بررسی این موارد، تأکید کرد که تمام امور مطابق قوانین و مقررات انجام شده و تلاش‌ها برای بهبود شفافیت و افزایش عواید ادامه یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها