بررسی و نظارت بر امور زراعتی و عواید در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۵
بررسی و نظارت بر امور زراعتی و عواید در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
بنا بر هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، تیمی  از کارمندان آن ریاست به ولسوالی سیاگرد سفر نمود.
در این سفر، مولوی نیاز محمد تائب، آمر امور زراعتی، و مولوی عجب‌گل نوری، آمر تنظیم عواید و محاسبه عشر و زکات، نیز حضور داشتند. هدف این سفر بررسی وضعیت زراعتی، نظارت بر تطبیق برنامه‌های عوایدی، و فروش اجناس مربوط به عشر اعلام گردید.
مدیران ولسوالی سیاگرد در جریان این ملاقات از چگونگی تطبیق برنامه‌های زراعتی و روند فروش اجناس عشر گزارش ارائه کردند. هیئت متذکره ضمن بررسی این موارد، تأکید کرد که تمام امور مطابق قوانین و مقررات انجام شده و تلاش‌ها برای بهبود شفافیت و افزایش عواید ادامه یابد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۰:۱۷
Background image

سفر هییت ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت به بدخشان

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
 هییتی از ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور دوست‌محمد پول آمر برنامه اول و وثیق‌الله امین‌زاده مدیر عواید زون شمال ریاست مالی و حسابی در چارچوب. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۰:۱۵
Background image

بازدید تخنیکی از باغ‌های میوه‌دار و دواپاشی نهال‌ها در ولایت نیمروز

 ۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
کارکنان بخش حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، بر اساس گزارش پرسونل این مدیریت، از باغ‌های میوه‌دار واقع در قریه دهمرده بازدید به‌عمل. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۰:۱۳
Background image

حمایت مالی از دهاقین برای توسعهٔ کاروبارهای کوچک در ولسوالی دره

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور تقویت معیشت دهاقین و ایجاد زمینهٔ فعالیت‌های اقتصادی پایدار، یک برنامهٔ حمایتی مالی در ولسوالی دره ولایت پنجشیر عملی گردید که در چارچوب آن، به شماری از خانواده. . .

بازگشت به خبرها