بررسی زمین‌های امارتی ساحه شرکت نساجی گلبهار ولایت کاپیسا

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۱۱/۲۱ - ۱۳:۱۹
بررسی زمین‌های امارتی ساحه شرکت نساجی گلبهار ولایت کاپیسا


کمتیه تخنیکی جلوگیری از  غصب و برگرداندن زمین‌های امارتی طی سفری به ولسوالی حصه اول کوهستان ولایت  کاپیسا کارش را جهت بررسی تثبیت زمین‌های امارتی شرکت نساجی گلبهار آغاز کرد.
 اعضای کمیته به سرپرستی روح‌الله روحانی رئیس زراعت به این ساحه رفتند و در ترکیب هیئت معاون قوماندانی امنیه کاپیسا، مستوفی روساء ریاست‌های عدلیه، حج و اوقاف، شاروال، څارنوال، کار و امور اجتماعی و  شهرسازی حضور داشتند.
شرکت نساجی گلبهار یکی از بزرگترین تاسیسات افغانستان می‌باشد که قدامت آن به بیش  از پنجاه  سال می‌رسد و بخشی از زمین‌های آن توسط غاصبین تصرف شده است. امارت اسلامی مصمم است تا این زمین‌ها را از غاصبین پس بگیرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۵
Background image

جلوگیری از انتقال قاچاقی گاوها از پاکستان به کندهار

 

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین‌بولدک از انتقال قاچاقی ۱۶ رأس گاو از پاکستان به این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۱
Background image

ریاست زراعت میدان وردک: ۱۲ هزار نهال بادام برای توزیع آماده است

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
در مربوطات مرکز میدان‌شهر ولایت میدان وردک، در ساحه شهرنو، از سوی مؤسسه داکتید در چارچوب دفتر «بی‌دی‌ان»، ۱۲ هزار اصله نهال بادام به ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز برنامه وقایوی لایم سلفر در ولایت پکتیا

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا می‌گویند که برنامه وقایوی لایم سلفر در این ولایت آغاز شده است.
این برنامه بر اساس پلان. . .

بازگشت به خبرها