برداشت و رفع محصول دو ورایتی شلغم در غور

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸ - ۱۴:۹

۸ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
 بخش تحقیقات امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور در فارم تحقیقاتی خود دو ورایتی شلغم را کشت نموده بود. بر اساس تحقیقات انجام شده، اوسط حاصلات شلغم در قطعات کشت شده ۱۷ تن در یک هکتار زمین زراعتی گزارش شده است.
این نتایج نشان‌دهنده بستر مناسب اقلیمی برای تولیدات شلغم در ولایت غور می‌باشد و می‌تواند به عنوان یک دستاورد مهم در راستای افزایش تولیدات زراعتی در این منطقه تلقی شود.
اداره زراعت غور از تمامی دست‌اندرکاران و محققان که در این پروژه همکاری داشته‌اند، قدردانی می‌نماید و امیدوار است که با ادامه تحقیقات و کشت‌های مشابه، زمینه‌های بهبود وضعیت زراعت در این ولایت فراهم گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها