برای ۸۳ مالدار در ولسوالی پلخمری ولایت بغلان مواد خوراکه حیوانی توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۹:۱۳
برای ۸۳ مالدار در ولسوالی پلخمری ولایت بغلان مواد خوراکه حیوانی توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری موسسه آقاخان و به کمک مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در ولسوالی پلخمری برای ۸۰ تن از مالدارن واجد شرایط ولسوالی پلخمری مرکز آن ولایت خوراکه حیوانی توزیع کرد.
این مواد خوراکه در حضور داشت داکتر تاج محمد احمدزی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی و نماینده دفتر مذکور برای ۸۳ خانواده مالدار بی بضاعت و مستحقی که قبلا از سوی ریاست زراعت و موسسه متذکره سروی و شناسایی شده بود توزیع شد که در این برنامه برای هر فامیل مالدار به مقدار ۱۰۰ کیلو گرام مواد خوراکه حیوانی داده شد.
در جریان این توزیع تاج محمد احمدزی معلومات مفیده و رهنمای‌های لازم را در رابطه به طریقه استفاده مواد خوراکه حیوانی برای مستفیدین جهت تغذیه مال‌های شان اراٸیه داشته و همچنان از مسؤلین دفتر آقا خان به پاس فعالیت ها و خدمات در سکتور زراعت و مالداری انجام داده شده اظهار قدر دانی نمود.
در همین حال مالدارن مستفید شده از مواد خوراکه حیوانی از تطبیق همچو کمک ها ابراز خرسندی نموده و خواهان کمک های بیشتر گردیدند۔
قابل یاد آوری می باشد که پیش از این نیز تحت همین پروژه برای ۸۳ فامیل که قبلآ مرغ‌های تخمی دریافت کرده بودند برای هر فامیل به مقدار ۵۰ کیلو گرام خوراکه مرغ نیز توزیع شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۴۹
Background image

۱ هزار ۱۰۰ جریب زمین برای پارک صنعتی اسفنده غزنی واگذار شد

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ساحه پارک صنعتی اسفنده در ولایت غزنی که حدود (۱۱۰۰٫۳۳) جریب زمین را در بر می‌گیرد، بر اساس حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله) به‌منظور ایجاد پارک صنعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

بازگشت به خبرها