برای ۵۰۰ مالدار دره صوف پائین ولایت سمنگان مواد خوراکه حیوانی توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲ - ۱۰:۳۲
برای ۵۰۰ مالدار دره صوف پائین ولایت سمنگان مواد خوراکه حیوانی توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به حمایت موسسه اکشن اید برای ۵۰۰ دهقان مستحق و مالدار در ۱۵ شورای ولسوالی دره صوف پائین از طریق سازمان خوراک  و زراعت ملل متحد مواد خوراکه حیوانی (کنجاره) توزیع نمود.
قابل یاد آوریست که از طریق این برای هر دهقان مالدار به مقدار ۲۰۰ کیلو گرام مواد خوراکه حیوانی کمک صورت گرفت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها