برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی گربز ولایت خوست وسایل نگهداری تخم گندم توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۸
د خوست ګربزو کې ۵۰۰ بزګرانو ته د غنمو تخم ساتنې توکي ووېشل شول

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۰ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی گربز و با تمویل سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی موسسه برای احیا و توسعه، وسایل مورد نیاز نگهداری تخم گندم برای ۵۰۰ دهقان مستحق این ولسوالی توزیع گردید.
به گفته مسئولان ریاست زراعت خوست، این کمک‌ها به دهقانانی توزیع شده است که چند ماه پیش تخم‌های اصلاح‌شده گندم را دریافت کرده بودند. بر اساس این برنامه، به هر دهقان به منظور نگهداری مصئون تخم‌ها و استفاده مؤثر از آن‌ها در فصل زراعتی آینده، دو بوجی پلاستیکی مخصوص و یک خریطه پلاستیکی داده شد.
مسئولان ریاست زراعت خوست می‌گویند که نگهداری مصئون تخم‌های اصلاح‌شده در تداوم تولیدات زراعتی و بهبود کیفیت محصولات نقش مهمی دارد. از همین رو تلاش می‌شود تا دهقانان با روش‌های معیاری نگهداری تخم آشنا شده و به وسایل لازم مجهز شوند تا بتوانند در فصل‌های آینده از تخم‌های خود به بهترین شکل استفاده کنند.
هدف این پروژه حمایت از دهقانان، جلوگیری از ضایع شدن تخم‌های اصلاح‌شده، تقویت فرهنگ نگهداری تخم و افزایش کمیت و کیفیت حاصلات زراعتی در فصل آینده عنوان شده است.
دهقانان دریافت‌کننده این کمک‌ها از اقدام ریاست زراعت خوست، سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و موسسه همکار استقبال کرده و گفتند که فراهم شدن وسایل مناسب برای نگهداری تخم‌ها نقش مهمی در بهبود فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات آنان خواهد داشت.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست در سال‌های اخیر برنامه‌های متعددی را برای افزایش تولیدات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان تطبیق کرده است. توزیع تخم‌های اصلاح‌شده، فراهم‌سازی وسایل زراعتی، آموزش‌های مسلکی و برنامه‌های نگهداری تخم از جمله اقداماتی است که برای عصری‌سازی زراعت و تقویت مصئونیت غذایی انجام می‌شود. برنامه نگهداری تخم گندم نیز بخشی از همین تلاش‌ها است که هدف آن حمایت از تولیدات پایدار زراعتی و افزایش عواید دهقانان می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS