برای ۳۵۰ نفر از دهاقین در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر کود کیمیاوی توزیع می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۴ - ۱۰:۴۷
برای ۳۵۰ نفر از دهاقین در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۱۴ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به کمک مالی سازمان جهانی خوراکه و زراعت ملل متحد روند توزیع کودکیمیاوی برای ۳۵۰ تَن از دهاقین ولسوالی عنابه این ولایت را آغاز نموده است.
این پروژه به تعداد ۶۱۰۰ تَن از دهاقین ولایت پنجشیر را تحت پوشش قرار می‌دهد پیش از این نیز برای ۶۱۰۰ تَن دهاقین تخم بذری گندم و کود کیمیاوی سیاه (DAP) نیز توزیع نموده بود.
این پروژه به کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد توسط کمیته ناروی تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها