برای ۲۴۴ خانواده در پروان خوراکه‌ی حیوانی توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲ - ۱۴:۹
 برای ۲۴۴ خانواده در پروان خوراکه‌ی حیوانی توزیع شد

۲ جدی ۱۳۹۸
۳۶ هزار و ۶۵۰ کیلو گرام مواد خوراکه‌ی متراکم حیوانی که توسط وزارت زراعت، از طریق برنامه‌یSNAPP2 وزارت زراعت، به منظور رفع مشکلات خوراکی حیوانات مالداران در زمستان تهیه گردیده بود، توسط عبدالوهاب خیرزاد رییس زراعت، آبیاری و مالداری پروان برای‌شان توزیع شد.
آقای خیرزاد گفت که این کمک، ۲۴۴ خانواده‌ی مالدار را تحت پوشش قرار داد.
رییس زراعت پروان گفت، به هر یک از این خانواده‌ها که عضویت کوپراتیف‌های مالداری این ولایت را داشتند، سه بوجی خوراکه‌ی حیوانی که جمعاً ۱۵۰ کیلو خوراکه‌ی حیوانی برای هر خانواده می‌شد، توزیع گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها