برای ۲۰ تن از زنان زعفران‌کار فاریابی بسته‌های کشت زعفران توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۷ - ۱۷:۴۰
برای ۲۰ تن از زنان زعفران‌کار فاریابی بسته‌های کشت زعفران توزیع شد


۱۷ سنبله ۱۳۹۹
مقدار دو هزار و ۵۰۰ کیلو گرام پیاز زعفران با بسته‌های پروسس و بسته‌بندی زعفران، برای ۲۰ زن ممتاز در زعفران‌کاری در ولسوالی‌های دولت‌آباد، شیرین‌تگاب، خواجه‌سبزپوش، پشتونکوت، المار، قیصار و میمنه مرکز فاریاب توزیع شد. این کمک‌ها به همکاری مؤسسه‌ی «ACTED» توزیع گردید.
بسته‌های توزیع‌شده شامل وسایل کشت مانند سبد برای چیدن گل زعفران، پتونس، دست‌کش، ماسک و دواهای ضدعفونی است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۸:۵۰
Background image

در ولایت ننگرهار برای ده‌ها خانواده وسایل جمع‌آوری شیر توزیع شد

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گویند که به همکاری مؤسسه خیریه داکار، برای ۱۵۰ خانواده به ارزش یک میلیون و ۱۲۲ هزار افغانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی چمتال ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت. . .

بازگشت به خبرها