برای ۱۹۷ تَن مالدار در ولسوالی رُخه ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی و تخم شبدر توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۳ - ۱۲:۳۱
برای ۱۹۷ تَن مالدار در ولسوالی رُخه ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی و تخم شبدر توزیع شد

۳حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، به‌همکاری کمیته ناروی در افغانستان، برای ۱۹۷ تَن خوراکه حیوانی و تخم شبدر توزیع نموده است.
برای هر مالدار ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی و چهارکیلوگرام تخم شبدر توزیع گردیده که در مجموع در سطح این ولسوالی به‌مقدار ۳۹ هزارو ۴۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی و ۷۸۸ کیلوگرام تخم شبدر توزیع شده است.
 به گفته مسوولان کمیته ناروی در افغانستان قرار است پروسه توزیع تخم شبدر و خوراکه حیوانی در تمامی ولسوالی‌ های ولایت پنجشیر در آینده نزدیک آغاز می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۱۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به اساس پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای ۳۰ تن از دهاقین پیشقدم در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت تخم اصلاح‌شده جواری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌ها

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای رهبری ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری جلسه بررسی روند پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای اداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با حضور رییسان و مسئولان مرکزی این وزارت به منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های انکشافی برگزار. . .

BACK TO NEWS