برای ۱۹۷ تَن مالدار در ولسوالی رُخه ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی و تخم شبدر توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۳ - ۱۲:۳۱
برای ۱۹۷ تَن مالدار در ولسوالی رُخه ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی و تخم شبدر توزیع شد

۳حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، به‌همکاری کمیته ناروی در افغانستان، برای ۱۹۷ تَن خوراکه حیوانی و تخم شبدر توزیع نموده است.
برای هر مالدار ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی و چهارکیلوگرام تخم شبدر توزیع گردیده که در مجموع در سطح این ولسوالی به‌مقدار ۳۹ هزارو ۴۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی و ۷۸۸ کیلوگرام تخم شبدر توزیع شده است.
 به گفته مسوولان کمیته ناروی در افغانستان قرار است پروسه توزیع تخم شبدر و خوراکه حیوانی در تمامی ولسوالی‌ های ولایت پنجشیر در آینده نزدیک آغاز می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از افزایش ۵ درصدی تولید و عرضه شیر و لبنیات در مقایسه با سال گذشته خبر دادند.
داکتر خان شیرین خسروی، آمر مالداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۱۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌ اساس پیشنهاد ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و هدایت مقام ولایت، ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عناوین «تشریح رهنمود ارزیابی اجراآت، پلان کاری و گزارش کاری». . .

BACK TO NEWS