برای ۱۹۷ تَن مالدار در ولسوالی رُخه ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی و تخم شبدر توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۳ - ۱۲:۳۱
برای ۱۹۷ تَن مالدار در ولسوالی رُخه ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی و تخم شبدر توزیع شد

۳حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، به‌همکاری کمیته ناروی در افغانستان، برای ۱۹۷ تَن خوراکه حیوانی و تخم شبدر توزیع نموده است.
برای هر مالدار ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی و چهارکیلوگرام تخم شبدر توزیع گردیده که در مجموع در سطح این ولسوالی به‌مقدار ۳۹ هزارو ۴۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی و ۷۸۸ کیلوگرام تخم شبدر توزیع شده است.
 به گفته مسوولان کمیته ناروی در افغانستان قرار است پروسه توزیع تخم شبدر و خوراکه حیوانی در تمامی ولسوالی‌ های ولایت پنجشیر در آینده نزدیک آغاز می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها