برای ۱۹۶ فامیل‌ بی بضاعت در ولسوالی بغلان مرکزی ولایت بغلان پول نقد توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷ - ۱۱:۱
برای ۱۹۶ فامیل‌ بی بضاعت در ولسوالی بغلان مرکزی ولایت بغلان پول نقد توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری موسسه تقویت اجتماعی افغانستان و به کمک مالی پروگرام غذایی جهان تحت پروژه تقویت تاب آوری و سیستم‌های غذایی در ولسوالی بغلان مرکزی برای ۱۹۶ خانواده نیازمند شامل ۱۱۶ مرد و ۸۰ زن پول نقد توزیع شد.
برای هر فامیل مبلغ ۶ هزار ۳۸۰ افغانی پول توزیع گریده ‌است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها