برای ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت فاریاب بخش‌های ترویجی ساخته می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۸ - ۱۴:۴۵
برای ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت فاریاب بخش‌های ترویجی ساخته می‌شود
۲۸ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت دو واحد ترویجی در ولسوالی‌های دولت‌آباد و پشتون‌کوت این ولایت را آغاز کار کرده که ۴۰ درصد به پیش رفته است.
عبدالکبیر فرزام رییس زراعت فاریاب گفت که این یونت‌های ترویجی به همکاری مؤسسه «داکار» ساخته می‌شود. او گفت:‌ «یونت‌های ترویجی از بخش‌های فنی و تخنیکی در بخش زراعت است که در گذشته ما در مرکز و ولسوالی‌ها یونت‌های ترویجی داشتیم اما در اثر جنگ‌های اخیر تخریب شدند. خوش‌بختانه یک تعداد آن را از بودجه ریاست زراعت بازسازی کردیم، امسال نیز دو باب ساختمان یونت ترویجی به همکاری مؤسسه داکار در زمین زراعت ساخته می‌شود که فعلاً کارش جریان دارد و تا اخیر امسال تکمیل می‌گردد و در اختیار کارمندان ترویج ولسوالی‌ها قرار داده می‌شود.»
پیش از این نیز دو واحد ترویجی به همکاری مؤسسه داکار در ولسوالی‌‌های قیصار و شیرین‌تگاب ساخته شده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت با سرمایه‌گذاران افغان مقیم روسیه

۲۷ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی بلندپایه از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان با شماری از سرمایه‌گذاران و تاجران افغان مقیم فدراسیون روسیه دیدار کرده و روی فرصت‌های سرمایه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳
Background image

نشست رئیس زراعت با رئیس اقتصاد بدخشان؛ تأکید بر برگزاری جلسه هماهنگی با تمویل‌کنندگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و عبدالمتین آخندزاده، رئیس اقتصاد ولایت بدخشان در دفتر کاری ریاست زراعت برگزار شد.
این نشست در حالی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۳۰
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک کانال زراعتی در ولسوالی خلم سمنگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
یک کانال زراعتی به هدف تقویت زیرساخت‌های زراعتی و کاهش خطرات ناشی از سیلاب‌ها در ولسوالی خلم ولایت سمنگان افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
این کانال به ابتکار ریاست. . .

بازگشت به خبرها