برای بیش از ۱هزار نفر از مالداران ولسوالی دره ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۴ - ۱۰:۱۰
برای بیش از ۱هزار نفر از مالداران ولسوالی دره ولایت پنجشیر خوراکه حیوانی توزیع گردید

 برای ۱۰۰۰ تن از مالداران در ولسوالی دره این ولایت از طرف کمیته ناروی برای افغانستان تحت نظارت ریاست زراعت پنجشیر خوراکه حیوانی یا کانسنتریت توزیع گردید.
سروی و شناسای مالداران مستحق و واجد شرایط قبلا توسط کارمندان کمیته ناروی انجام شده بود که به تعداد ۱۰۰۰ تن مالدار مستحق شناسانی گردیده بود. برای هر مالدار ۲۰۰ کیلوگرام خوراکه حیوانی توزیع گردیده‌است.
مواد توزیع شده خوراکه معیاری می‌باشد و ضروریات غذایی یک حیوان در آن در موجود است. از این خوراکه در فصل زمستان که حیوانات به علوفه تازه دسترسی ندارند می‌تواند انرژی لازم را برای آنها فراهم نماید. 
ریاست زراعت پنجشیر تلاش دارد تا با تطبیق همچو پروژه‌ها زمینه رشد مالداری را در این ولایت فراهم نماید.
قابل یاد آوری است که قبلا برای مالداران ولسوالی رخه نیز این مواد توزیع گردیده بود و قرار است در سایر ولسوالی‌های این ولایت نیز توزیع گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۵:۴۲
Background image

نشست به‌منظور بهبود فعالیت‌های مرکز واحد تثبیت اراضی برگزار شد

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور ارزیابی و تقویت هماهنگی فعالیت‌های مرکز واحد تثبیت اراضی، نشست مهمی در ریاست تصفیه اراضی مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۲
Background image

فرصت ویژه برای تولیدکنندگان و متشبثان سکتور زراعت و مالداری کشور

ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از شما دعوت می‌کند تا در  میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل غرفه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۱
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت فاریاب به‌منظور بررسی روند تطبیق برنامه نهال‌شانی خزانی ۱۴۰۴ و کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری ۱۴۰۵، تحت ریاست مولوی جان‌مراد وقار رئیس. . .

بازگشت به خبرها