با بازسازی دو شبکه آبیاری در پکتیا، بیش از سه‌هزار و پنج‌صد جریب زمین آبیاری می‌شود

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۳/۱۹ - ۱۴:۱۸

۱۹ جوزا ۱۳۹۸
کار بازسازی شبکه‌های آبیاری «جوی دستا» و «جوی جنگل» در ولایت پکتیا ادامه دارد و قرار است بیش از سه‌هزار و پنج‌صد جریب را تحت پوشش آبیاری قرار دهد.
شبکه آبیاری «جوی دستا» در روستای خواجه‌علی و «جوی جنگل» در قریه ده‌بالای شهر گردیز مرکز ولایت پکتیا قرار دارد. کار بازسازی این شبکه‌ها از طریق پروژه تنظم آب در مزرعه مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ادامه دارد.
با بازی شبکه آبیاری جوی دستا، دوهزار و ۵۷۵ جریب زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار خواهد گرفت. از این شبکه ۲۶۶ خانواده بهره‌مند می‌شوند. این شبکه ۳.۴ کیلومتر طول دارد و کار بازسازی آن حدود ۲۵ درصد به پیش رفته است.
شبکه آبیاری جوی جنگل نیز ۲.۲ کیلومتر طول دارد و ۹۵۵ جریب زمین زراعتی را تحت پوشش آبیاری قرار خواهد داد و چهارصد خانواده از آن مستفید خواهند شد. کار بازسازی آن نزدیک به ۲۰ درصد پیش رفته و روزانه حدود شصت‌ تن از باشندگان محل کار می‌کنند.
با بازسازی این شبکه‌ها، بیش از ۲۰ درصد محصولات زراعتی دهقانان تحت پوشش شبکه‌ها افزایش خواهد یافت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها