بازدید و ارزیابی پروژه‌های موسسه اکتید در ولایت بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۹ - ۹:۲۸
بازدید و ارزیابی پروژه‌های موسسه اکتید در ولایت بلخ

۲۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی متشکل از کارمندان بخش های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، از پروژه پتریت موسسه اکتید در ولسوالی چهاربولک و قریه ارزن کار بازدید و ارزیابی کردند.
این پروژه شامل تأسیس مرکز ساحوی جمع‌آوری پشم کشمیری و واکسیناسیون مواشی به کمک مالی موسسه اکتید می‌باشد. همچنین، در قریه ارزن کار، یک جریب زمین برای کشت هنگ آماده شده و مقدار ۸۰۰۰ کیلو هنگ، پس از بررسی‌های قبلی موسسه، در میان مستفیدین توزیع شده است.
اهالی منطقه ضمن ابراز خرسندی از فرصت‌های شغلی ایجادشده تحت این پروژه، بر همکاری بیشتر با موسسه تأکید کردند. تیم نظارت نیز از اجرای پروژه‌ها به‌منظور حمایت از مالداران و کشاورزان منطقه اطمینان حاصل کرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۲۴
Background image

پروژه‌های زیربنایی انکشافی در ولسوالی گومل ولایت پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، با هماهنگی مؤسسه «هیلټو»، پروژه‌های زیربنایی انکشافی را در قریه‌های خرمینزی، نواب‌قلعه،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۱
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان شورای تحقیقات زراعتی هند و مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان نهادهای بین‌المللی تحقیقات زراعتی دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان نهادهای بین‌المللی  مرکز بین‌المللی بهبود جواری  و گندم،  مرکز بین‌المللی کچالو و. . .

بازگشت به خبرها