بازدید هیئت وزارت زراعت از فعالیت‌های قرنطین بندر حیرتان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۰ - ۱۵:۱۰
بازدید هیئت وزارت زراعت از فعالیت‌های قرنطین بندر حیرتان

۲۰ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی متشکل از داکتر مختار محسنی رئیس صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به همراه همکارانشان، از فعالیت‌های کاری کارمندان قرنطین بندر حیرتان در ولایت بلخ بازدید کردند.
این بازدید شامل چک و بررسی اسناد شرکت‌های وارداتی و کنترل فعالیت‌های قرنطین بود. هیئت وزارت زراعت همچنین با معاون بندر حیراتان دیدار و گفتگو کردند که در جریان آن، معاون بندر وعده هر نوع همکاری را با کارمندان بخش قرنطین صحت حیوان ریاست زراعت بلخ در زمینه کاری خود دادند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها