بازدید هیئت وزارت زراعت از شرکت تولید تخممرغ در سمنگان

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر، رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری مشاوران مقام وزارت، از یک شرکت تولید تخممرغ در ولسوالی خلم ولایت سمنگان بازدید کردند.
این شرکت با نام «احمدضیا » که یک کمپلکس زراعتی نیز دارند، سرمایهگذاری گستردهای در تولید تخممرغ انجام داده و در دو هنگربا ظرفیت هر یک هشتاد هزار مرغ فعالیت دارد. مسئولان شرکت از همکاری ریاست خدمات مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت قدردانی کرده و خواستار ادامه و گسترش همکاریها شدند.
همچنین، این شرکت اعلام کرد که قصد دارد ظرفیت تولید خود را به ۵۰۰ هزار مرغ افزایش دهد و در این زمینه، همکاری وزارت زراعت را طلب کرد. این اقدام میتواند نقش مهمی در تأمین نیازهای خوراکی کشور و توسعه سکتور طیور در سمنگان داشته باشد.