بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې پلاوي د کندهار څېړنیزو فارمونو څخه لیدنه وکړه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان مربوطه، بازدید نمودند و از جریان تحقیقات زراعتی از نزدیک دیدن کردند.
ملا فتح‌محمد فیضی، مسئول عمومی این فارم‌ها، گفت که در ترکیب این هیئت، نمایندگانی از کشورهای ایتالیا و هند، مسئول عمومی این اداره برای افغانستان و شماری از متخصصان خارجی، علاوه بر نمایندگان محلی کندهار شامل بودند.
به گفته وی، اعضای هیئت در جریان این بازدید، تحقیقات جاری در فارم سبزیجات را از نزدیک مشاهده کرده و معلومات همه‌جانبه‌ای را از سوی متخصصان فارم دریافت نمودند.
همچنان، هیئت از بخش‌های مختلف فارم تحقیقاتی کوهکران نیز دیدن کرده و در مورد تخم‌های اصلاح‌شده، روش‌های نوین زراعتی و برنامه‌های بهبود حاصلات معلومات حاصل کردند.
مسئولان هدف از این بازدید را ارزیابی تحقیقات زراعتی، گسترش همکاری‌ها و حمایت از برنامه‌های مؤثر برای تقویت سکتور زراعت در افغانستان عنوان کردند.
قابل یادآوری است که این هیئت دو روز قبل نیز با رئیس زراعت کندهار دیدار کرده و در مورد تقویت سکتور زراعت، به‌ویژه در بخش تخم‌های اصلاح‌شده و تحقیقات زراعتی، گفتگو نموده بودند.
انتظار می‌رود با تداوم این همکاری‌ها، تحقیقات زراعتی در کندهار و سایر مناطق کشور گسترش یافته، سطح تولیدات افزایش یابد و سهولت‌های بیشتری برای دهقانان فراهم گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها