بازدید معین ‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت از انبار‌های چوب ضبط شده در ننگرهار 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۴:۵۶
بازدید معین ‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت از انبار‌های چوب ضبط شده در ننگرهار 

۱۰ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و‌ منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت ننگرهار از انبارهای چوب جمع آوری و ضبط شده توسط قطعه سبز در ولایت ننگرهار بازدید کرد.
این چوب‌ها مربوط جنگلات ولایت‌های شرقی می‌شود که توسط قاچاقبران‌ چوب قطع شده‌ و هنگام انتقال ضبط گردیده است.
معین آبیاری و‌ منایع طبیعی در این بازدید گفت که هیچ کس حق استفاده از این چوب‌ها را ندارد و نباید در آینده قاچاقچیان جنگلات را قطع کنند. 
منتظر می‌باشیم تا رهبری امارت در قسمت این چوب‌ها که در چندین منطقه از شهر جلال آباد جمع آوری شده چه تصمیم می‌گیرد. همچنان معین آبیاری به کارمندان اداره زراعت و قطعه سبز وزارت داخله سفارش نمود تا چوب ها را در یک محل مناسب انتقال دهند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها