بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست‌های این وزارت واقع بادام باغ

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۵ - ۱۰:۶
بادام باغ کې دکرنې وزارت له ریاستونو څخه د دغه وزارت د مالي او اداري مرستیال لیدنه

 

ملا آغا جان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور نظارت از فعالیت‌های ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از ریاست‌های این وزارت واقع در فارم تحقیقاتی بادام باغ کابل بازدید کرد.
در جریان این بازدید معین مالی و اداری از ریاست‌های عمومی انستتیوت تحقیقات زراعتی و ریاست‌های تحقیقات مالداری، تحقیقات توافقی، تحقیقات خاک شناسی، حفاظه نباتات، میکانیزه زراعتی و گدام‌های ذخیره محصولات زراعتی بازدید کرده و گزارش مسوولان آن را استماع نمود.
مسوولان ریاست‌های متذکره در مورد فعالیت‌ها، کارکردها و دستاورهای شان به معین مالی و اداری معلومات اراییه کرده و خواستار توجه بیشتر رهبری وزارت زراعت در بهبود امور و گسترش فعالیت‌های شان شدند.
در همین حال معین مالی و اداری در جریان بازید از ریاست‌های متذکره هدایات لازم را جهت انسجام، تقویت هماهنگی، رعایت سلسله مراتب و بهبود امور به مسوولان مربوطه سپرده و از آنها خواست که مسوولیت‌های شان را با ایمانداری و صداقت به پیش ببردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها