بازدید معین زراعت و مالداری از فابریکه‌های پروسس میوه‌جات و سبزیجات در ازبکستان

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۵ - ۹:۵۲
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در جریان سفر به کشور ازبکستان از شرکت‌های تولید جوس و  پروسس میوه‌جات و سبزیجات در شهر سمرقند بازدید کرد.

۵ قوس ۱۴۰۲ ه‍.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در جریان سفر به کشور ازبکستان از شرکت‌های تولید جوس و  پروسس میوه‌جات و سبزیجات در شهر سمرقند بازدید کرد.
ه‍یئت وزارت زراعت در حالی که مسوولان اتاق زراعت و مالداری افغانستان نیز  حضور داشتند از فابریکه های پروسس انواع مختلف میوه‌جات و سبزیجات بازدید کردند که حین بازدید از سوی مسوولان فابریکه‌ها معلومات لازم در مورد فعالیت‌های‌شان برای هیئت افغانستان اراییه شد.
در همین حال سرمایه‌گذاران کشور ازبکستان علاقمندی خویش را به خریداری میوه‌جات و سبزیجات افغانستان جهت پروسس در فابریکه های شأن بیان کرده و خواستار همکاری وزارت زراعت در آن بخش شدند که از سوی معین زراعت و مالداری و رییس اتاق زراعت و مالداری افغانستان اطمینان هرنوع همکاری برایشان سپرده شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها