بازدید معین زراعت و مالداری از شرکت‌های صنعتی در تهران

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۵ - ۱۰:۱۷
بازدید معین زراعت و مالداری از شرکت‌های صنعتی در تهران

۱۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در جریان سفر به جمهوری اسلامی ایران از گروه شرکت‌های تولیدی آدینه و شرکت لوله گستر خادمی در شهرک‌های صنعتی شمس‌آباد تهران بازدید کرد.
این شرکت‌ها در زمینه تولید لوله‌ها و پایپ‌های پلی‌اتیلن برای سیستم‌های جدید آبیاری، تولید کودهای کیمیاوی، آفت‌کش‌های نباتی، تخم‌های بذری اصلاح‌شده، وسایل زراعتی، و پروسس و بسته‌بندی محصولات زراعتی فعالیت دارند.
معین زراعت و مالداری در این بازدید با مسئولان شرکت‌ها دیدار کرده و از روند تولیدات و نوآوری‌های به‌کار رفته در این مراکز مطلع شد. وی با تقدیر از فعالیت‌های پیشرفته این شرکت‌ها، خواستار همکاری بیشتر در زمینه انتقال تکنولوژی تولید به افغانستان شد. وی تأکید کرد که این همکاری‌ها می‌تواند نقش مؤثری در توسعه زیربناهای زراعتی و آبیاری افغانستان داشته و به خودکفایی این بخش کمک کند.
مسئولین شرکت‌های یادشده نیز آمادگی خود را برای انتقال تکنولوژی، آموزش نیروهای متخصص، و تهیه تجهیزات زراعتی مورد نیاز افغانستان اعلام کردند.
این بازدید گامی مؤثر در جهت تقویت روابط اقتصادی و صنعتی میان افغانستان و ایران محسوب می‌شود و انتظار می‌رود به توسعه پایدار در بخش زراعت و آبیاری افغانستان منجر شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

روند استملاک و قیمت‌گذاری زمین‌های واقع در ساحه بند آب للندر (شاتوت) در ولایت کابل با سرعت ادامه دارد

 

۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد مربوط ریاست اراضی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق تیم‌های تخنیکی خویش، روند استملاک و قیمت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۱
Background image

برنامه آموزشی مدیریت سبزخانه‌ها در ولایت فراه آغاز شد


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری مؤسسه «واسا»، برنامه آموزشی پنج‌روزه در بخش مدیریت سبزخانه‌ها برای ۸۰ تن امروز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

برگزاری جلسه در مورد احداث ۱۸ هکتار جنگل مصنوعی نهال بیر در ولایت لغمان


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولان شرکت لوژستیکی ساختمانی زراعتی و مالداری رحمانزی و متخصصان بخش‌های مربوط، در خصوص. . .

بازگشت به خبرها