بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل

user-admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از غرفه‌های این نمایشگاه در بادام‌باغ کابل بازدید کرد.
آقای حاتمی در جریان این بازدید، از نزدیک تولیدات  دهقانان و‌مالداران را ملاحظه نموده  و روند فروش محصولات زراعتی و مالداری را مورد بررسی قرار داد. وی با شماری از غرفه‌داران و اشتراک‌کنندگان گفتگو کرده و بر اهمیت برگزاری چنین نمایشگاه‌ها در حمایت از تولیدات داخلی و ایجاد فرصت‌های بازاریابی برای دهقانان تأکید نمود.
مسئولان برگزارکننده می‌گویند که این نمایشگاه زمینه مناسبی را برای معرفی محصولات داخلی، تقویت روابط میان تولیدکنندگان و تاجران و افزایش سطح دادوستد فراهم کرده است.
میله دهقان و نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری همه‌ساله از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف حمایت از دهقانان، ترویج تولیدات داخلی و رشد سکتور زراعت برگزار می‌شود. سی‌وچهارمین دور این نمایشگاه نیز با حضور صدها غرفه‌دار از ولایت‌های مختلف کشور در بادام‌باغ کابل برگزار شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها