ایجاد کمیته حالت اضطرار جهت رسیدگی به حوادث طبیعی در ولایت بدخشان 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - ۱۲:۵۰
ایجاد کمیته حالت اضطرار جهت رسیدگی به حوادث طبیعی در ولایت بدخشان 

۱۴ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
کمیته حالت اضطرار تحت ریاست مولوی خان محمد حاجی اسد رئیس دفتر مقام ولایت با حضور داشت روساء ریاست‌های مالی و تاُمیناتی ولایت، زراعت، حوادث، مهاجرین، سرحدات، محیط زیست و مسوول رادیو تلویزیون ملی در ساختمان ولایت طی نشستی ایجاد گردید.
رئیس دفتر والی بدخشان در نخستین جلسه این کمیته گفت، کمیته مذکور نظر به هدایت قاری محمدایوب خالد والی بدخشان به منظور رسیدگی جدی و فوری به متضررین و آسیب دیدگان حوادث طبعی اخیر به سطح این ولایت ایجاد می‌گردد.
وی افزود کمیته یاد شده مکلف است آمار و ارقام متضررین را نظر به ساحه کاری شان جمع‌آوری و در خدمت کمیته قرار دهد تا رسیدگی لازم به آسیب دیدگان صورت گیرد.
در ادامه این جلسه روی چگونگی انتخاب رییس، منشی و اعضای کمیته بحث صورت گرفته و اعضای جلسه با اتفاق آراء قاری امین‌الله طیب معاون ولایت را به صفت رئیس، مولوی قاضی خیرالله حکیمی رئیس مالی و تاُمیناتی ولایت را به صفت منشی و ریاست‌های دفتر مقام ولایت، مبارزه با حوادث، امور مهاجرین، سرحدات، شورای علما، زراعت، محیط زیست، آمریت رادیو تلویزیون ملی را به حیث اعضای این کمیته برگزیدند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها