ایجاد قطعات نمایشی شالی در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۴:۱۰
ایجاد قطعات نمایشی شالی در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۷ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
پنج قطعه نمایشی شالی در قریه‌جات مختلف ولسوالی کشنده ولایت بلخ به‌گونه عملی و آموزشی تحت سیستم قطار کشت گردید. در این سیستم، فاصله میان قطارها ۳۰ سانتی‌متر و فاصله بین دو بوته ۱۰ سانتی‌متر در نظر گرفته شده است.
این برنامه آموزشی توسط حبیب‌الله حبیبی، مدیر ترویج غله‌جات و حبوبات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، برای دهاقین منتخب منطقه راه‌اندازی گردید و با همکاری نزدیک آنان عملاً تطبیق شد.
هدف از ایجاد این قطعات نمایشی، آشنایی دهاقین با شیوه‌های معیاری کشت شالی، افزایش حاصل‌دهی و ترویج روش‌های مؤثر زراعتی در سطح منطقه می‌باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۵:۲۶
Background image

نشست مسوولان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت با کارشناسان د افغانستان بانک برگزار شد

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست تخنیکی میان ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کارشناسان مالی و حسابی د افغانستان بانک با  به منظور بررسی چالش‌های مالی و تقویت همکاری‌های متقابل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۴:۵۸
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت فاریاب

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب اعلام کرد که به همکاری دفتر ولایتی داکار و در هماهنگی با آمریت مالداری این ریاست، برنامه توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۳۵ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی فیض‌آباد ولایت جوزجان

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار برای ۳۵ خانواده مستحق در ولسوالی فیض‌آباد بزهای شیری توزیع نمود.
در این روند، برای هر فامیل دو رأس بز. . .

BACK TO NEWS