ایجاد قطعات نمایشی شالی در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۴:۱۰
ایجاد قطعات نمایشی شالی در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۷ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
پنج قطعه نمایشی شالی در قریه‌جات مختلف ولسوالی کشنده ولایت بلخ به‌گونه عملی و آموزشی تحت سیستم قطار کشت گردید. در این سیستم، فاصله میان قطارها ۳۰ سانتی‌متر و فاصله بین دو بوته ۱۰ سانتی‌متر در نظر گرفته شده است.
این برنامه آموزشی توسط حبیب‌الله حبیبی، مدیر ترویج غله‌جات و حبوبات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، برای دهاقین منتخب منطقه راه‌اندازی گردید و با همکاری نزدیک آنان عملاً تطبیق شد.
هدف از ایجاد این قطعات نمایشی، آشنایی دهاقین با شیوه‌های معیاری کشت شالی، افزایش حاصل‌دهی و ترویج روش‌های مؤثر زراعتی در سطح منطقه می‌باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز کار اعمار شبکه زهکشی برای احیای ۶ هزار جریب زمین زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه اعمار شبکه زهکشی در ساحه چمن ولسوالی یکاولنگ شماره یک ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسئولان ریاست زراعت این ولایت، بزرگان محل و. . .

BACK TO NEWS