ایجاد دو باب کلینیک صحت حیوانی در ولسوالی‌های سیاه گرد و شینواری پروان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۷ - ۱۰:۳
ایجاد دو باب کلینیک صحت حیوانی در ولسوالی‌های سیاه گرد و شینواری پروان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان در همکاری موسسه هالند در آن ولایت دو باب کلینیک صحت حیوانی را در ولسوالی‌های سیاه گرد غوربند و شینواری آن ولایت ایجاد کرده است. 
این کلینیک ها در هماهنگی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت ولایت پروان نظر به  ضرورت مالداران در دره آشابه ولسوالی شینواری  و در بازار چهاده ولسوالی سیاه گرد غوربند ایجاد گردیده است.
کلینیک‌های ایجاد شده از سوی موسسه هالند حمایت گردیده و در همکاری با ریاست زراعت پروان به مالدارن خدمات اراییه می نمایند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها