اولین جلسه اداری وزارت زراعت  در سال ۱۴۴۵ برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۴/۲۹ - ۹:۱۹
اولین جلسه اداری وزارت زراعت  در سال ۱۴۴۵ برگزار شد

 اولین جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سال ۱۴۴۵ هجری قمری به رهبری مولوی عطاء الله عمری وزیر زراعت و با اشتراک مولوی باز محمد فیضان معین منابع طبیعی، ملا عبد الرحمن رحمانی رییس عمومی اراضی و  رییسان مرکزی وزارت زراعت برگزار شد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این جلسه، بر آغاز فعالیت‌های انکشافی ریاست‌های که بودیجه آن منظور شده است تاکید کرده گفت:« اولویت کاری برای ریاست‌ها انجام فعالیت‌های انکشافی است که بودیجه آن مشخص و منظور شده است، در بخش مدیریت آب‌ها باید کارهای بنیادی شود مدیریت آب‌های موسمی ضروری است".
عمری افزوده:« شفافیت در مصرف پول، ظرفیت‌سازی کارکنان جدید، ایجاد روابط با دهاقین و همکاری با آن‌ها، فعال‌سازی شبکه‌های قرنطین در بنادر افغانستان از فعالیت‌های است که باید صورت گیرد."
 هم‌چنان در این جلسه در مورد  مشکلات فرا راه  ریاست تحقیقات، ریاست حفاظه نباتات و ریاست عمومی پلان و پالیسی   بحث صورت گرفت.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا فعالیت های انکشافی را در سکتور های مختلف به ویژه آبیاری، مالداری و زراعت در زون های مختلف تطبیق و سهولت های را برای دهاقین ایجاد نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS