انجمن تولیدکننده‌گان سیب ولسوالی کلفگان ولایت تخار ایجاد شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۰ - ۱۴:۲۳

۲۰ جوزای ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه‌ی تلاش‌هایش برای بهبود وضعیت عمومی باغداران، این بار انجمن تولیدکننده‌گان ولسوالی کلفگان ولایت تخار را ایجاد کرد.
سراج‌الدین مهربان، رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار می‌گوید که این انجمن توسط برنامه‌ی باغداری و مالداری وزارت زراعت ایجاد شده که باغداران ۱۷ قریه را شامل می‌شود.
پس از ایجاد این انجمن، هم‌چنان از وضعیت باغ‌های میوه در کلفگان نیز بازدید صورت گرفت. در بازدید مشخص شد که شیوع مرض آتشک باکتریایی و مرض «شات هول» یا غربالی شدن برگ‌ها و یا ساچمه خورده‌گی قارچی، مایه‌ی نگرانی است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۴۶
Background image

استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در ولسوالی بگرامی

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کارمندان بخش حفاظه نباتات و ترویج باغداری ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از تطبیق و استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در قریه‌جات مختلف این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۱۱
Background image

بازدید مسئولان وزارت زراعت از قطعات نمایشی گندم در مهترلام لغمان

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور بررسی روند تطبیق قطعات نمایشی گندم، رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از قریه‌جات مهترلام، مرکز ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۱:۳۳
Background image

توزیع کنجاره متراکم برای مالداران مستحق در ولسوالی چمتال بلخ

۱۲ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات، برای ۳۰ تن از مالداران مستحق در ۹ قریه مختلف ولسوالی چمتال، خوراکه. . .

بازگشت به خبرها