امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و موسسه تحصیلات عالی بادغیس

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۶
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و موسسه تحصیلات عالی بادغیس

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس و پوهنځی زراعت موسسه تحصیلات عالی بادغیس تفاهم‌نامه‌ای به هدف تقویت همکاری‌های علمی و عملی به امضاء رساندند.
این تفاهم‌نامه میان مولوی پیرمحمد حلیمی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بادغیس، و مولوی غلام‌رسول سروری، رئیس موسسه تحصیلات عالی بادغیس، امضاء شد، بر تبادله معلومات تحقیقات زراعتی و تجربوی، تدویر سیمنارها و ورکشاپ‌ها به‌منظور ارتقای دانش کارمندان مسلکی ریاست زراعت و پذیرش محصلین رشته زراعت و مالداری به‌عنوان کارآموز در دیپارتمنت‌های مختلف ریاست زراعت تأکید دارد.
این تفاهم‌نامه برای مدت سه سال معتبر بوده و گامی مهم در راستای ارتقای ظرفیت‌های علمی و عملی در حوزه زراعت و مالداری ولایت بادغیس به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها