امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و موسسه تحصیلات عالی بادغیس

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۶
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت و موسسه تحصیلات عالی بادغیس

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس و پوهنځی زراعت موسسه تحصیلات عالی بادغیس تفاهم‌نامه‌ای به هدف تقویت همکاری‌های علمی و عملی به امضاء رساندند.
این تفاهم‌نامه میان مولوی پیرمحمد حلیمی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بادغیس، و مولوی غلام‌رسول سروری، رئیس موسسه تحصیلات عالی بادغیس، امضاء شد، بر تبادله معلومات تحقیقات زراعتی و تجربوی، تدویر سیمنارها و ورکشاپ‌ها به‌منظور ارتقای دانش کارمندان مسلکی ریاست زراعت و پذیرش محصلین رشته زراعت و مالداری به‌عنوان کارآموز در دیپارتمنت‌های مختلف ریاست زراعت تأکید دارد.
این تفاهم‌نامه برای مدت سه سال معتبر بوده و گامی مهم در راستای ارتقای ظرفیت‌های علمی و عملی در حوزه زراعت و مالداری ولایت بادغیس به شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۹:۷
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت بلخ

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات به رهبری الحاج حافظ محمد موسی مبین رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ و با اشتراک اعضای این سکتور در مقر این ریاست برگزار شد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۸:۵۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۲۰۰ تن از دهاقین ولسوالی سیدآباد و مرکز ولایت سرپل برگزار شد.
این سمینار با حضور الحاج. . .

BACK TO NEWS